Information och köpvillkor

Välkommen till End of the Rainbow Fabrics!

Här kan du hitta de finaste tygerna, främst i jersey och andra stretchiga material, t ex college. Jag tar bara hem tyger jag själv tycker är superfina och i bra kvalitet. Så du kan inte räkna med att hitta billiga tyger här.

Många som syr gillar färg och det gör jag också. Såklart ska klänningen matchas med strumpbyxor i härlig färg. Därför hittar du också strumpbyxor i regnbågens alla färger här.

Jag hoppas du hittar din favorit av godbitarna i butiken.

Ha en bra dag!

/Anna

Organisationsnummer: 7103211665. Innehar F-skattsedel. Kontakta oss bäst på anna@rainbowfabrics.se.

Frakt

Du kan välja att få dina varor skickade till dig. Fraktkostnaden är alltid 69:-. Det kommer inte längre vara möjligt att hämta varorna i butiken, då butiken inte längre är öppen från 1/11-2017.

Varor skickas normalt två gånger i veckan, måndagar och torsdagar. Ordrar lagda senast söndag respektive onsdag skickas följande dag. Vid hög belastning kan längre leveranstid förekomma.

Returer

Distansköplagen gäller vid köp på nätet. Du har 14 dagar på dig att returnera en order efter att du tagit emot den. Om du vill returnera varan ska du kontakta oss innan du skickar den. Skicka ett mail till anna@rainbowfabrics.se där ditt namn, ordernummer och vilka varor det gäller finns med. Vid retur av en vara står du som kund för kostnaden för returfrakten. Den frakt du tidigare betalat för att få varan skickad återbetalas inte. Vid retur, tänk på att du ansvarar för varorna under frakten. Förpacka väl och skicka spårbart.

Ångerrätten gäller inte tyg som beställts i mängd efter dina önskemål, men den gäller för färdigklippta bitar och övriga varor som ej anpassats efter dina önskemål. Kontakta oss om du undrar över vilka varor som ej ingår i ångerrätten.

Allmänna villkor

För att handla i butiken ska du vara minst 18 år.

Spara din orderbekräftelse med ordernummer.

Butiken hålls uppdaterad, men om det inte stämmer och en vara är slutsåld så kan vi annullera en order. Om delar av orderna inte kan levereras så kontaktar vi dig för att höra hur du vill göra med övriga varor eller om du vill byta till en annan vara.

Du ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till oss är korrekta.

Priserna i butiken anges i svenska kronor och priset är inklusive moms, men frakt tillkommer.

Dina varor levereras normalt inom 7 arbetsdagar. Längre leveranstid kan förekomma. Vid längre leveranstid än 14 dagar informeras du. Om leveransen försenas mer än 30 dagar kan du annullera orderna.

Ordrar som ska hämtas på ett utlämningsställe måste hämtas inom tiden som anges på leveransavin. Om den inte hämtas i tid skickas den tillbaka till oss på din bekostnad.

Om du upptäcker ett fel på din vara så meddela oss så fort som möjligt. Skicka ett meddelande till anna@rainbowfabrics.se och ange ordernummer och vilken vara det gäller. Vi kommer sedan överens om vad som ska göras. Vid retur står vi för kostnaden. Du får inte tillbaka pengarna för returfrakten om du skickar varan utan att vi först sagt att du ska returnera den.

End of the Rainbow Fabrics ansvarar inte för några indirekta skador orsakade av produkterna, såsom till exempel inkomstbortfall och liknande.

Innehållet på webbplatsen ägs av oss och våra licensgivare. Ingen information, bilder mm som finns på webbplatsen får användas eller kopieras utan vårt tillstånd.

Vi försöker presentera varorna med så bra bilder som möjligt, men de ska ses som illustrativa och utseendet kan skilja mellan bilderna och produkterna. Färger skiljer sig även mellan olika skärmar. Vi reserverar oss för fel i priser, informationen och lagerstatus.

Undrar du fortfarande över något så kontakta oss på anna@rainbowfabrics.se.

Jag hoppas du blir nöjd med ditt köp och att du kommer tillbaka snart!

 

End of the Rainbow Fabrics, 2017-03-16.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *